Rólam

PSZ.jpg

Prohászka Szandra vagyok, 2004 óta hivatásos fényképész.
Embert, emberek rezdüléseit szeretem a legjobban fotózni. Fotóztam már Indiában, Nepálban, víz alatt, mászóka tövében, kertben, kanapén, de a legjobban a műtermi fotózásokat kedvelem.
Fotózás közben arra törekszem, hogy ne csak egy beállított fotót készítsek el, hanem közben élmény legyen a fotózás. Ezt élménypedagógiai trénerként is fontosnak tartom, melyet azért tartok fontosnak kihangsúlyozni, hogy nálam a fotózás nem „futószalagon” történik. 

Élmény. Fotózás. Ez a mottóm.

Keress bizalommal bármilyen kérdéssel!

Barátsággal: Szandra

A csillaggal jelölt rész kitöltése kötelező, különben nem tudok válaszolni.

Név *

E-mail *

Telefonszám

Tárgy

Üzenet

Köszönöm, hogy üzenetet küldtél nekem, hamarosan visszajelzek!

Az oldal tulajdonosa és működtetője Prohászka Szandra. Az oldalon megjelentetett valamennyi tartalmi elem – beleértve a fotókat, képeket és szövegeket –, Prohászka Szandra kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. A tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. A tartalom bármely részét tilos bármilyen módon letölteni, másolni, sokszorosítani, újra megjelentetni, módosítani, megváltoztatni, továbbadni vagy forgalmazni Prohászka Szandra írásos engedélye, és/vagy a szükséges díj megfizetése vagy más vele történt előzetes megegyezés nélkül. A képek NEM SZERZŐIJOGDÍJ-MENTESEK, és NEM HASZNÁLHATÓAK FEL SZABADON. A tartalmat csak egyéni, nem kereskedelmi célból szabad megtekinteni. A tartalom bármely más célra történő felhasználása – beleértve többek között a tartalom egyéb fotográfiai alkotás vagy elbeszélő alkotás alapjaként történő használatát – Prohászka Szandra szerzői jogainak megsértését jelenti. Az itt látható képek használatának engedélyezése iránt érdeklődők a info@profotografia.hu e-mail címen léphetnek kapcsolatba Prohászka Szandrával. A fenti felhasználási feltételek megsértésének esetén az engedély nélküli használatról értesítést küldünk, és a kereskedelmi célú felhasználás alapdíjának háromszorosát számlázzuk ki, és/vagy eljárást indítunk szerzői jogok megsértése miatt.